måndag 17 september 2012

Om kaninerna

Okej, lite update om vardera kanin här hemma. :)

Lisen börjar det verkligen märkas på att hon är 5 och ett halvt år. Hon är fortfarande pigg, men man ser på henne att hon inte är en ung liten nin mera. :3 Förtfarande sötis dock ♥

Elvis Har fått tillbaka sin gamla dåliga vana och är mera stressad och rädd nu, så vi bokar in 10 minuters terapistunder varje dag nudå. Idag fick ahn också komma ut på en joggingrunda i skogen. Upskattat!

Mando lever också fint och bra. Vi har lite problem med det här med proteinintaget.. :S Ger 1,5 msk RR per dag, hö och grönbete och ENDÅ så hade han massa blindtarmsskit överallt i dag.. Suck..

Coco råkade ut för en liten olycka i går. När jag städade höskåpet så sprang han i fötterna på mig och så.. Ja, ni kan räkna ut vad som hände.. Han lyckades då skada ena framtassen.. Och han satt bara still i ett par timmar. Men på kvällen så började han springa runt lite (Han rymde för att hälsa på Affe i rasthagen..). I dag så både sprang och grävde han, men han haltar lite fortfarande.. Blir veterinär om han haltar på onsdag/torsdag fortfarande.. Då det inte är Akut just nu då han inte vägrar att gå eller så.

Affe går det framåt med, han lyckades rymma igår och då gick vi väll ett steg bakåt.. Men.. men.. Han är underbart snäll :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar