söndag 3 juni 2012

Nordea cup 2012

Ja, så var det över. Var absolut inte taggad inför tävlingen men Elvis och Coco skötte sig ganska bra i alla fall.. I regn, blåst och kyla..
Cupen var uppdelad i 2 omgångar och en final bestående av 2 omgångar. Alltså 4 rundor sammanlagt. Det var endast 6 stycken kaniner som tävlade, 4 stycken förare och jag var den enda av oss som inte tog hem en rosett.

Elvis hoppade på 2 fel första rundan, ett fel där nästan alla rev och ett slarv. Andra rundan drog han ner 3 fel och jag var väll inte såå jätte glad. De två finalomgångarna så gjorde han en helomvändning och hoppade 0 fel båda rundorna! Såklart delades det inte ut priser för finalen, emn det var ju bra att se att inte allt hopp var borta för elle pelle. Han slutade på en 4de plats i hela cupen.

Cocos fel kommer jag inte ihåg.. Vet att även han drog ner 5 hinder innan finalen.. sen blev det väll 3 fel till under finalen.. Han var väldigt stressad under vissa delar och jag fick ha ett par terapistunder med honom.. Men, han snusade mycket mindre än vanligt och gick inte över tid en enda gång! 5 plats slutade han på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar