onsdag 28 mars 2012

Förbannad.

Varning! Detta inlägg kommer bara ha nevativa vibbar. Och den innehåller XX stycken svordomar. Jag riktar inte det här mot någon speciell person, Men är ni på bra humör kan ni vänta att läsa detta tills ni är på dåligt humör.


FAN VAD JAG BLIR IRRI-PIRRI
Gick in på *Hemsida-där-man-säljer-saker-och-djur* i morse. Såg nio fuckning kaniner som sökte hem. De flesta var under 2 år. Såg en som bodde i en bur som är emot lagen (För liten), kaninen var bara ett par månader och de sålde kaninen med en påse gnagarblandning.
VA FAN?

Människor, ta erat jävla ansvar när ni köper en kanin, eller vilket djur som helst för den delen.
Varför läser folk på massor om hundar, om vad som är den bästa maten och så, men köper man en hamster läser man inte på ett jävla skit?
Varför kan man inte läsa på om djuret man köper och tänker igenom köpet i några veckor före åtmionstone. Nej, vissa går in i en djuraffär, köper en liten minibur, eftersom att den var billigast, en påse med gangarblandning och en kanin.
Som sedan får sitta där, överviktig, utan hö och i en liten bur, i flera månader. Den enda gången ägaren öppanar buren är för att fylla på den jävla matskålen. Efter ett två år säljer man kaninen p.g.a tidsbrist.
Eller samma sak, fas man säljer aldrig kaninen, eftersom att barnen älskar den och tar upp den en gång i veckan och leker med den.
Helvete. GE ERA KANINER STORA BURAR,INGEN GNAGARBLANDNING, RENT VATTEN, HÖ HELA TIDEN OCH MASSOR AV JÄVLA KÄRLEK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar